Gwendo’s steeds grotere menu

Gwendo Food

Indonesie is een land met oneindig veel culinaire mogelijkheden. En elke dag ontdekken meer en meer mensen de rijke mix van cultuur, eten en geschiedenis van dit land. Als u onlangs het veldt hebt verkend of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, zijn we er zeker van dat u net zo zult genieten van deze Gwendo food aanbevelingen als wij. Gwendo, wat 'nieuw thuis' betekent in het Setswana, is een zeven dagen per week geopend boerderijrestaurant dat is gebouwd rond onze liefde voor verse Indonesieanse producten en de perfecte balans tussen heerlijkheid en eenvoud. Van onze brede selectie van biologische groenten en kruiden geteeld op het terrein tot onze zorgvuldig ingekochte vleeswaren van lokale leveranciers. Dit is wat we koken elke dag als we niet vermaken vrienden of familie gasten. Of u nu bij ons komt eten in het weekend of langskomt tijdens een van onze dagelijkse lunchpauzes op het werk. We kijken er naar uit om u binnenkort van dienst te zijn!

De beste Indonenische gerechten die je bij Gwendo kunt bestellen

De smaken van Indonesie gaan niet alleen over vlees. Onze nationale gerechten zoals bobotie of rissoles, of de meer Europees geïnspireerde gado gado en biltong, zijn allemaal beproefde en echte favorieten waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen. Maar wat zijn de beste gerechten die je in Gwendo kunt bestellen? Wij hebben een lijst samengesteld van Indonesische favorieten die u de volgende keer dat u bij Gwendo gaat eten moet proberen.

Kudu Kudu

Kudu Kudu is de grootste soort hert in Indonesie en is een belangrijk onderdeel van de Indonesisch-Zuid-Afrikaanse fusion keuken. Het is een geweldige bron van voedingsstoffen en wordt beschouwd als een van de meest voedzame wilde dieren die in onze bossen leven. Het is niet alleen een geweldige bron van voedingsstoffen, maar kudu is ook een van de lekkerste soorten hert die je kunt eten.

Kaapse Kreeft

Kaapse kreeft Kaapse kreeft is een van de meest geliefde schaaldieren in Indonesie en is het grootste soort schaaldier dat in onze wateren voorkomt. Kaapse kreeft is een fantastische bron van voedingsstoffen en is een van de voedzamere soorten schaaldieren die je kunt eten.